GO TO ENGLISH VERSION

MASAJ EROTIC BUCURESTI - THAI PASSION

Arta ne contureaza modul de gandire, cum luam deciziile, cum actionam asupra lor, cum radem, cum ne relaxam, astfel prin ea ne putem bucura cum se cuvine de ceea ce este frumos.Acest aspect ne demonstreaza ca in arta se reflecta nevoia omului de a crea frumosul pentru sine, si astfel ea contribuie la trecerea cu folos a timpului. Universul este urias, arta este prezenta peste tot: arta plastica, arta decorativa, arta culinara, dansul este iar o arta, filmul este o adevarata arta, kama sutra este insasi o arta...dar nu toti dintre noi au chemare sau talent catre acestea pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti, tocmai de aceea, talentul nostru sta la baza artei de masaj erotic in Bucuresti.

"Thai Passion" s-a creat prin contopirea pasiunii si originea magica a masajului thailandez. Acest tip de masaj erotic a luat nastere in Thailanda unde arta asiatica considera Erosul (Eros=zeu al Dragostei) ca fiind elementul cel mai important al existentei noastre, si in mod special al creatiei. Noi veneram masaj erotic bucuresti in arta si astfel am infiintat acest regat care sarbatoreste puritatea placerii erotice.Deci nu a fost indeajuns sa stapanim aceasta taina, ci a trebuit sa exploatam la maxim templele thailandeze pentru a putea aduce un strop din cultura asiatica in regatul nostru tinand cont de faptul ca am dorit sa conturam intocmai caracteristicile de baza.

Camerele sunt construite in coloane, 3 la parter si 2 la etaj, interioarele in forma de dreptunghi, in toate fiind prezente ornamente cu sculpturi, gravuri si picturi care infatiseaza scene specifice culturii, iar expozitiile de culori sunt: visiniu, mov, verde si auriu.O alta asezare la fel de importanta este si receptia care se prezinta la fel de imbelsugata reprezentand intocmai centrul intregului regat.Toate incaperile au o singura destinatie: declansarea si intensificarea tuturor compozitiilor de simturi pentru ca tu sa atingi punctul cel mai inalt al placerii erotice.

Artistele care vor picta pe trupurile voastre sensibilitatea si energia atingerilor pline de pasiune ale lor, sunt atragatoare, va vor oferi o privelsite incantatoare datorita rontunjimilor senzuale, pe scurt:va vor lovi cu frumusetea lor,dar tot ele au tratamentul, leacul pentru voi considerat de ele mereu o noua experienta si de fiecare data vor oferi preocupare sincera, atentie si respect fata de "pacient".

"Thai", in limba thailandeza inseamna "liber", iar pe noi, ceea ce ne caracterizeaza si ne-a permis sa existam de atata vreme este ca noi exploram universul fierbinte al pasiunii fara sa tinem cont de limitele ratiunii, pur si simplu provocam simturile cele mai ascunse ale fiecaruia dintre noi. Te asteptam sa iti cunosti propria energia, sa simti si sa savurezi senzatiile oferite de micutele noastre artiste.

Masaj Erotic Bucuresti


Descriere tipuri de masaj
INCHIDE

9. Masaj dominant
Sadism, masochism, bondage Daca ai o mica idee despre ce inseamna si te incita ideea de a incerca, iata cateva tehnici soft de dominare: Costume si jocul de roluri Jocul de roluri si costumele apartin fetisurilor, practicilor sadomasochiste si bondajului pentru ca: multi barbati au fetisul latexului, fustelor mini, desuurilor sau incaltamintei cu toc inalt; in functie de rol, poti folosi obiecte care provoaca durere, usturime, tensiune pe o anumita zona a corpului; unele roluri implica legarea partenerului. Sau daca preferati costume de scolarita obraznica, politist/a, doctor, asistenta, paznic, domnisoarele se pot costuma conform dorintelor voastre. Esarfele Domnisoara/domnisoarele alese te vor lega garantat iti vei mari gradul de excitatie daca te lasi legat la ochi. Palmuirea Lasa-o sa te palmuiasca pe fese si coapse. Incearca si afla daca iti place! Senzatia este unica! Penetrarea adanca O practica sadomasochista este aceea de a provoca placere prin durerea penetrarii adanci. O astfel de placere din durere este posibila in pozitia misionarului, pozitia roaba, pozitiile in care stai cu spatele la ea si, mai ales, in timpul sexului anal. De asemenea, desi nu provoac durere ci mai degrab senzatia de sufocare, este posibila in timpul sexului oral profund - deepthroat. Faci o incercare? Nu uita ca merita sa experimentezi senzatii noi si domnisoarele se vor opri in orice moment dumneavoastra doriti.


Urmariti-ne pe:
Masaj erotic Bucuresti